Friday, April 21, 2006

Småplukk

Det er fredag, og helgen nærmer seg med stormskritt. Tromsø kan feire helgen med a Sigurd Rushfeldt takket ja til gamleklubben, mens Brann fikk oppleve at penger ikke er alt....

Overaskende
Riktignok takket Rushfeldt nei til Brann, men det er befriende å se at ikke alle fotballspillere er griske dyr. "Rush" har nok med penger til å få et ok liv, men uansett er det positivt å se at han prioriterte psykologistudiene og familien framfor å tjene mest mulig penger av de 2-3 årene han har igjen som toppspiller. Respekt til Rushfeldt for det!

Rune Lange
Ellers er Belgia-proffen Rune Lange i VIF sitt søkelys. Klagogsyt er litt bekymret over at "Peddi" garantert er klar over situasjonen til Lange. I og med at Lange er et skadevrak er det naturlig for Brann å ha han under oppsikt. Alle spillere som er skadeplaget blir mottatt med åpne armer i Idrettsveien. Brann er snille sånn sett. De tar i mot de skadde og sårede...og gir de altfor høye lønninger (God dag Bengt, Martin A og Trond Fredrik). Mon tro om ikke Røde Kors vil flytte hovedkvarteret sitt fra Geneve til Idrettsveien 47. Brann har jo virkelig gått i bresjen for å gi skadeplagete spillere en jobb. Når Brann i tilegg har de samme fargene som hjelpeorganisasjonen burde saken være klar. Ikke biff...den delen skal Charlie Miller stå for.

Start
På mandag er det bortekamp mot Start. Vi husker alle hvordan fjorårets kamp endte. Den ble tapt på Mjelde sine lure taktiske evner. Han viste nok en gang sine evner mot LSK med å sette Charlie Miller på vingen. Ostringen husket nok hvor bra dette trekket var i fjorårets hjemmekamp mot VIF... Klagogsyt blir å finne på Kristiansand Stadion som forøvrig utmerker seg med å ha eliteseriens dårligste plasser, og til pene 150,-. Riktignok er svingen på Nadderud under enhver kritikk, men der er prisen nedsatt til 50,-. Klagogsyt ønsker griske Solèr og Start god bedring både med billettpriser, og saksøking av sin egen sponsor!

1 Comments:

At 8:54 pm, Blogger ErikAH said...

Men dette var jo tre herlige poeng. Og hva er det som skjer med feltarbeidet til Opdal? Fantastisk!

Litt synd at blir presset så langt tilbake mot slutten, dog. Jaja. Litt heldig skal man være.

 

Post a Comment

<< Home