Saturday, April 08, 2006

Brannbutikken

I dag var undertegnede i den nye Brannbutikken på Galleriet. På forhånd hadde brann.no solgt inn butikken som om den faktisk skulle inneholde mer enn bare drakter og noen collegegensere.
Beklagevis inneholdt den nesten kun de to overnevnte tingene. Hvor er det blitt av tilbudsvarene som de reklamerer med på Brannbutikken sin nettside?

Inntrykk
Som alle vet er førsteinntrykket noe av det aller viktigste. Brann burde ventet noen dager til med åpningen av butikken. Slik den fremstod i dag var den rett og rett en skuffelse. Førsteinntrykket var at Brannbutikken fremstod som rotete, og hadde et fantastisk lite utvalg av supportereffekter. Med noen dagers mer planlegging kunne Brannbutikken sett ganske stilig ut. Det som nå møter oss er mange pappesker som står midt i synsvinkelen, og noen jenter bak disken som ikke er altfor interessert i å selge noe. I tillegg er det ikke godt nok lys i butikken. Den er altfor mørk, og null "spotlights" på produktene de skal selge. Brann bør forresten gjøre det mulig å kjøpe kampbilletter fra butikken i Galleriet.

Pluss
På plusssiden virket det som om butikken hadde et stort utvalg av årets drakter. Dermed blir de forhåpentligvis ikke utsolgt for de overprisede reklameplakatene før hjemmekampen mot "Fugla". Ellers var det god reklame for butikken på en storskjerm i Galleriets 1. etasje. I og med at den ligger i 5. etasje er markedsføringen av butikken en ting Brann må vektlegge i mye større grad om de skal ha håp om å gå i pluss. I tillegg MÅ de få inn et mye større utvalg, og ha med tilbudsvarene!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home