Sunday, March 19, 2006

24 mars

I dag er det mindre enn en uke til 24 mars. Den datoen bør alle UTEN sesongkort skrive opp i sin syvende sans. Det er nemlig datoen da de resterende billettene slippes til årets sesong.

10.100
I følge BT er det solgt 10.100 sesongkort, og dermed blir det nok kamp om billettene frem til 16 mai da den nye tribunen i Klokkesvingen vil bli åpnet, og bane vei for 4000 sårt tiltrengte nye sitteplasser. I lørdagens BT skrøt daglig leder i Brann Stadion AS, Terje Reistad, at Brann stadion vil kjøpe 150 skjermer fra Phillips for å gjøre VIP-tilbudet så bra som mulig.

Stråleovner
Noe Brann burde ha sett på mens de var i Eindhoven var at PSV også har stråleovner hengende i taket. Dette hadde vær en fin investering. Dermed hadde vi sluppet å fryse på høstsesongen, og i evt. Royal League og E-cup kamper. Forøvrig har de 47 radene på Phillips Stadion en stigning på hele 40 grader!!!! Til sammenligning er unnarennet i utdaterte Holmenkollen på 37, mens Fløybanen er 26 på det bratteste. Nye Brann Stadion vil etter ryktene få en stigning på ca 32-33 grader.

Utsatt?
Men tilbake igjen til 24 mars, ja! For de uopplyste er det billettluka.no som har ansvaret for årets løssalg til hjemmekampene til rødtrøyene. Men vi får se om billettsalget åpner 24 mars. I beste Brann-tradisjon pleier jo slike ting å bli utsatt p.g.a rot og kaos i administrasjonen på stadion.

Plasser
De som vil kjøpe sitteplassbilletter til kampene før 16 mai bør vite at det er VELDIG vanskelig å få flere enn 2 plasser ved siden av hverandre. De aller fleste plassene som er igjen er, ikke overaskende, de dårligste på stadion. Som f.eks rett bak stolpene på hovedtribunen, eller på de 1-2 nederste radene på de forskjellige tribunedelene. Jeg regner med at aller fleste ikke vil sitte adskilt helt frem til 16 mai, dermed er det nok grunn til å tro at det kommer til å bli trangt på Store Stå frem til dagen før nasjonaldagen.

Til slutt vil klagogsyt ønske Charlie Miller en "belated happy birthday"!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home