Saturday, March 04, 2006

Generelt pisspreik

Tap mot Rosenborg. Tap, tap, tap, tap! BT og BA er bekymret. Hvorfor de er det lurer jeg på. Etter den meget skuffende fjorårssesongen er det en resignert klagogsyt som etterhvert gjør seg klar til nok en middelmådig sesong. I fjor trodde klagogsyt faktisk på gull. Den våte drømmen gikk allerede i dass etter hjemmekampen mot Bodø/Glimt. Dermed er det en sedvanlig negtativ klagogsyt som retter sine brillene, og tror på en reprise fra i fjor. På en annen side bør kanskje klagogsyt gå tilbake til sin vanlige holdning ang. tabellplassering. Dvs. være fornøyd om rødtrøyene berger plassen

Sesongkort
Som kjent har Brann solgt hele 10.600 sesongkort, noe som er ny rekord. Forhåpentligvis vil de ikke selge flere. Med kun noen hundre sitteplasser igjen betyr dette i klartekst at det kun er de dårligste plassene igjen. For eksempel de nederste radene rundt omkring, og endel plasser bak de megasvære stolpene på den eldste delen av hovedtribunen (som forøvrig består av 3 forskjellige seksjoner!). Forøvrig kunne Dagbladet melde at fjorårets seriemester kun har solgt 5400 sesongkort!!!

Årsmøter
I disse tider er det høysesong for årsmøter, og både Brann og BBB har avholdt sine årsmøter. BBB-Øst holder sitt årsmøte i morgen. Klagogsyt har holdt årsmøte med seg selv, og der ble det bestemt at klagogsyt skal fortsette som skribent, og at oppdateringen skal gå opp til minimum 3 ganger i uken etter 10 april. På de skikklige årsmøtene var det lite dramatikk. Det mest interessante med Brann sitt årsmøte var at markedssjefen til Hansa ble valgt inn i Brannstyret. Hvilken herlig dobbeltrolle. Ingen tvil om at Hansa kommer til å få "rabatt" når deres sponsorkontrakt skal fornyes. Medlemmene til BBB valgte forøvrig å si ja til å bli medlem i NSA. Dermed blir det større kamp om cupfinalebillettene enn i 2004. Da var det kun ARG og BBB-Øst som var medlem, og dermed fikk de 100 bill hver dag. Ved neste korsvei vil evt. cupfinalebilletter bli fordelt på ARG, BBB, BBB-Øst og BBB Øst avd. Vest.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home