Sunday, February 19, 2006

Forandringer

Det er OL, og i de fleste norske hjem er det Aamodt og Bystøl som er samtaleemne, og ikke Eliteserien. Men tiden flyr, og snart er det ikke lenge igjen til det blir spill på baner som ser ut som potetåkre. Foran den kommende sesongen har klagogsyt sett på foreløpige forandringer som kommer til å "ramme" oss.

Brann
Dermed kan vi starte med Brann. De siste årene har bortefeltet på Brann Stadion vært på den provisoriske sittetribunen i Klokkesvingen. Ettersom Klokkesvingen endelig blir modernisert er bortefeltet flyttet til Felt-S. Dermed vil Brann Stadion i 2006 tilby bortesupporterne kanskje den beste plassen i Eliteserien. Forøvrig er det verdt å merke seg at frem til 16 mai er det (i skrivende stund) kun 579 ledige sitteplasser igjen. Resten er blitt snappet opp av sesongkortinnehavere.

VIF
På Ullevaal er det ikke gjort like store forandringer. Bortefeltet blir fremdeles på nedre del i VG-svingen. Forskjellen blir at de to feltene nærmest Postbanken tribunen kommer til å være reservert den såkalte "Miniklanen".

Lyn
Som kjent har ikke Lyn det samme publikumstekket som sine venner fra "øst", og derfor er alt som før. Dvs. at hele nedre del av VG-svingen blir reservert for bortesupporterne. Det er forøvrig verdt å merke seg at Lyn har mildt sagt sympatiske sesongkortpriser. Det dyreste sesongkortet for å se Powell & co koster kun 1450,- !

Tv2
Som kjent ble det den bergensbaserte kanalen som fikk tilslaget til fotballrettighetene. Denne uken publiserte de vårprogrammet sitt, og kampene går på Tv2 og Tv2 Zebra. Dermed kommer kanalen til å sende 3 kamper pr. runde. To av de går på Tv2 Zebra, mens rundens hovedkamp vil gå på Tv2 klokken 20:00. Selv om tv-programmet er publisert betyr det ikke at vi nå slipper forandringer. Med all sannsynlighet går kampene frem til 16 mai etter planen. Men derimot har Tv2 varslet at det kan bli gjort såkalte justeringer for 9, 10 og 11 serierunde.

Alle kampene går på tv
Selv om Tv2 bare sender 3 kamper pr. runde vil du få muligheten til å se de resterende 4 kampene. Det er nemlig blitt bekreftet at Canal Digital vil sende disse kampene. som pay-per-view/kiosk. Det blir både salg av enkeltkamper og sesongkort. Noen pris på dette har ennå ikke blitt publisert.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home