Monday, January 09, 2006

Silence was the stern reply

Der merkes tydelig at det er vinterpause, og de rødkledde har ingenting å melde. På en måte er dette positivt ettersom de først og fremst kommer i nyhetsoverskriftene når det har skjedd noe negativt. Men mangelen på stoff gjør at klagogsyt ikke har noe å skrive om. Men vi har notert oss at sesongkortsalget nesten har stoppet opp. Det er tydelig at de drøye 1600 sitteplassene som er igjen på Brann Stadion ikke er særlig attraktive.

Overganger
"Hans Tveit" er fremdeles på prøvespill hos Werder Bremen, og sannsynligvis velger Tyskerne å ikke gå for Ostringen. Dermed er det store sjanser for at "Peddi" slipper å jake på en venstreback.

Årsmøte
Ellers begynner vi sakte men sikkert å nærme oss tiden for årsmøter. I gamle dager var årsmøtene til Brann preget av skandaler og endeløse konflikter. De tidene ser ut til å være forbi. I fjor kunne den tidligere skandaleklubben presentere tidenes overskudd som var på 12 mill. I den store sammenheng er dette skuffende lite for en såpass klubb som Brann, men så har klubben vært vanskjøttet siden 1908. I år er de kanskje litt pessimistiske, og har dermed bare kalkulert med et overskudd på 5 millioner.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home