Tuesday, December 20, 2005

Hard to say goodbye

Den store nyheten i dag er naturligvis at midtstopper Scharner er på vei til Wigan. Overgangssummen skal visstnok være på rundt 30 mill.

3-4 kandidater
Klagogsyt har egentlig ingen mening om dette. At Scharner forsvinner er ok. Det har egentlig kun vært et spørsmål om tid. Det er nå vi får se hva Sportslig Leder, Per Ove Ludvigsen, sin "scouting" er god for. De har nok, mer enn oss andre, vært klar over hvor hot navnet Paul Scharner har vært på overgangsmarkedet. Derfor bør det være en selvfølge at "Peddi" og Brann allerede har 3-4 erstattere i kikkerten.

God pr
Men ellers er en overgang til PL noe av den beste reklamen Brann kunne ha fått. Brann har på kort tid solgt to spillere til England, noe som bør forsterke lysten og viljen til å spille for Brann. I tilegg har begge salgene vært salgsrekorder for rødtrøyene, noe som heller ikke er et minus. Det er kanskje en litt urettferdig sammenligning, men lege Winsnes endte opp i Aalborg. Scharner ender etter all sannsynlighet opp i England...Overaskende med tanke på at RBK har vært med i verdens beste utstillingsvindu, nemlig CL.

Klagogsyt ønsker årets spiller i Brann lykke til i England, og venter i spenning på en god erstatter. (Klock anyone?)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home