Saturday, December 03, 2005

8 desember

Neste torsdag, altså 8 desember, blir en merkedag for norsk fotball. Den kvelden skal det spilles RL-kamp på Ullevaal mellom Lyn og Djurgården. Men for en gangs skyld er det ikke det sportslige som står i søkelyset. Det er nemlig blitt bestemt at alle inntektene fra denne kampen skal gå uavkortet til Dagfinn Enerly. Dermed oppfordres alle til å stille på Ullevaal om en knapp uke for å vise at fotballfamilien står samlet og bryr seg! Faktisk oppfordres det til at du gjerne tar med deg skjerfet/drakten til ditt eget lag ettersom det er samhold og solidaritet og ikke rivalisering som teller....for en gangs skyld.

Alle gir....
I den forbindelse har ALLE trått til for å gi en hjelpende hånd. Absolutt ALLE stiller gratis opp. Vaktene på Ullevaal jobber gratis. Ullevaal stadion/NFF dropper baneleien. Hafslund dropper strømregningen. Posten dropper billettavgiften og Lyn gir bort alle billettinntektene. NFF, Norsk Toppfotball, NISO, Bastionen, Fredrikstad FK og Norsk Supporter Allianse står alle bak denne oppfordringen.

20 busser
Etter det klagogsyt har fått opplyst skal Djurgården sine tilhengere stå i VG-svingen. Bastionen skal stå på Hafslund tribunen, mens alle de som ikke har noen tilhørighet til noen av lagene, men er kun der for å vise sin støtte til Dagfinn Enerly skal stå i Coca-Cola svingen. Fra Fredrikstad meldes det om at supportergruppen Plankehaugen har satt opp hele 20 busser (!) til Ullevaal.

Vet ikke
Klagogsyt har ikke bestemt seg om dette er noe å være med på. Med dette "stuntet" har kanskje denne beklagelige skaden kommet helt ut av proporsjoner. Med tanke på hvor mye elendighet vi får servert via Dagsrevyen og Tv2-nyhetene hver dag er det kanskje feil å mobilisere såpass mye for "kun" en idrettsskade. Kanskje vi må løfte blikket, og greie å se utover vår egen lille sportslige andedam? Klagogsyt kommer nok til å bestemme seg på dagen om dette er noe å delta på eller ei.

1 Comments:

At 1:25 pm, Anonymous Anonymous said...

Èn person er smart. En folkemengde er like dum som den dummeste personen i mengden...

 

Post a Comment

<< Home