Wednesday, November 16, 2005

Nårvej

Landslagskamp i kveld. Totalt uinteressant. Det som dog er litt interessant er at Mjelde mener at Norge må få mer kvalitet på dødballene. Flottings Mons! Jævla flott! Du er virkelig den rette til å snakke. Kanskje på tide å få inn litt kvalitet på dødballene i Brann før du kritiserer andre.
I samme artikkel kommer "Mjøsas Beckham" med et dypt og innsiktsfull råd. Han ber alle krysse fingrene, og håpe at Norge kvalifiserer seg VM i Tyskland. Noe sier meg at Vaagan Moen aldri kommer til å bli arvtakeren til Andreas Morisbakk i NFF.

Sms
Å sende sms til b og c-kjendiser er etterhvert blitt en velkjent sport for sunnmøringer med flagget på brystet. Det er forøvrig også trendy at kvinnene som mottar disse meldingene går til Norges største avis for å snakke ut om traumene de er påført etter å ha mottatt "spam-sms" fra den stille og beskjedne sunnmøringen. Nevnte person mister heller ikke talegavene i fylla. En kontakt i Brann Bataljonen Øst avd. Vest kan avsløre dette etter kampen Norge-Skottland :

Å være ute med spillere er gøy. Med landslagspillere kjedelig. Trodde vi ihvertfall:
Fyfaen jeg er full...og fyfaen hvor sinnsykt gøy dette har vært...Dere aner ikke..virkelig ikke....Garantert....Smakebit: jon-arne vil spille for Brann !
Mottatt 02:35:04 den 08.09.2005, etter en landskamp

16 mai
Klagogsyt håper naturligvis at det går til helvete med Norge i kveld. Om så skjer er neste års 16 mai runde sikret, og som kjent er det mye viktigere enn tøyselaget Norge.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home