Thursday, November 10, 2005

Skjer det noe?

Tippeligaen har pause og klagogsyt har vinterpause. Dermed er oppdateringene redusert fra 6 dager i uken til ca 3-4. Ikke er det mye som skjer heller. Vinteren er enkelt og greit riktig så kjedelig.

RL
I skrivende stund ser det ut som om at Royal League, som skal begynne på sin andre sesong, allerede kan betegnes som en fiasko. Grunnen er selvsagt turneringledelsen sitt noe firkantede regelverk som sier at kamper ikke kan gå i gode innendørshaller. Å skulle bøtelegge klubber som ikke har skikkelige hjemmebaner midtvinters er bare tøys. Skal man ha en vinterliga i disse landene så må man vise en smule fleksibilitet. Allerede nå er det klart at den skandinaviske turneringen får enda mindre betydning enn i fjor. Dermed har vi sannsynligvis sett begynnelsen på slutten for denne b-turneringen. Planen er at Royal League skal gå i minst 5 sesonger. Slik som det ser ut nå er det overaskende om det finnes interesse og en økonomisk plattform til å begynne på et tredje år.

Drakter
Mye har blitt sagt og skrevet om Brann sine famøse drakter i år. Det var interessant å se at Molde prøvde å gjøre cupfinalen til en "happening" for draktentusiaster. romsdalingene
prøvde med "Cupfinalen 2005: MFK - Lillestrøm 6.11.05" brodert over og under klubbmerket, samt spillernavn bak på ryggen. Ros til Molde for dette pr-trekket. Den dagen Brann greier å komme opp med et lignende stunt blir klagogsyt glad!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home