Monday, October 31, 2005

Ukestart

BT kan i dag melde at spissen Hördur Sveinsson lot seg imponere over Brann på sin første dag på treningsfeltet. Bare det er grunn nok til å sende Islendingen tilbake. Dermed er det grunn til å tro for oss utad at denne spilleren, om han evt. kjøpes, kun vil bli stallfyll.

Draktsalg
Sesongen er over, og Brann kan endelig kvitte seg med bosset av en drakt. Om markedssjef, Kristian Jæger, tenker profitt vil det være lurt å annonsere at drakten for 2006 vil bli tilgjengelig før julesalget starter. Men kjenner jeg Brann rett vil de først ha drakten klar for salg i april. Dermed går Brann glipp av inntekter i hundretusenkroners klassen. Nå må vi heller ikke glemme at Brann vil, som vanlig, undervurdere etterspørselen etter disse plaggene.

300-400
Derfor vil Brann kun bestille 300-400 eksemplarer, og bli overasket når disse kommer til å bli revet vekk på 2-3 dager. Den neste leveransen vil naturligvis ikke komme før midt i sommerferien.

Real Madrid
Ellers er hele media-Norge opptatt av Beckham og Real Madrid. VG har hatt et oppslag om at det er mulig at Beckham tar seg en løpetur i Trondheim, mens Adressa kan melde at selveste Becham har landa!!! Gud så patetisk. TV2-sporten vil nok fortsette føljetongen med et intervju med "Becks" der de ber han skryte av "Norwegian fjords" og sist men ikke minst "hele Norges" Per C. Skjelbred.

1 Comments:

At 4:48 am, Anonymous Anonymous said...

kom deg tilbake til #brann!!

 

Post a Comment

<< Home