Friday, October 28, 2005

The end is near

Det er et drøyt døgn til sesongen er over. Sesongen endte som vanlig med at Brann ikke greide å leve opp til sine egne eller andres forventninger.

Ham-Kam
Hamarlaget kjemper for fortsatt eksistens i Tippeligaen, og vil nok være mer tent enn Brann (hoho, for et tørt ordspill). Ellers er det ikke stort å skrive før avslutningen. Brann er en middelhavsfarer, og kampen på Hamar er nok rundens minst interessante. Klagogsyt blir naturligvis å finne på Hamar...

Post
Sesongen er riktignok over 19:45 i morgen, men vi går spennende tider i møte. I november sender Brann ut brev til alle sine sesongkortinnehavere, og for oss med sesongkort på Umbro-tribunen går vi en spennende tid i møte. Om Brann er litt oppegående bør de gå gjennom "filene" til de berørte, og la de med lengst fartstid få de beste plassene. Beklagevis tror klagogsyt at Brann ikke tenker slik. De har gang på gang vist at lojalitet ikke belønnes. Scenarioet jeg ser for meg er at X kjøpte seg sesongkort på Umbro i fjor, og blir plassert på felt Æ eller Ø. Mens Y som har hatt sesongkort i 15 år blir plassert på felt-Å eller R.

Nye Brann Stadion
Ellers kom det ikke som en bombe at Nye Brann Stadion nå blir forsinket. Det er noe klagogsyt har sagt hele tiden, og Brann svikter aldri på slike punkt. Neida, i slike saker er Brann alltid til å stole på. I media hevdes det at utbyggingen kun blir forsinket med en uke. Vi som vet hvordan Brann er vet bedre. Klagogsyt sitt tips er at forsinkelsen vil bli på 2-3 mnd, og at hovedtribunen (som blir der som Umbro er i dag) vil stå ferdig en gang i sommerferien neste år.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home