Thursday, October 20, 2005

CL

Det er ikke ofte klagogsyt har gledet seg over Beckham sin innleggs- og skuddfot. I går kom unntaket som bekrefter regelen.

Beckham, Beckham og mer Beckham
Anglofile journalister og det norske folk er garantert hungrige for nyheter om David Beckham. Dermed er det Beckham media-Norge bryr seg om. Død og katastrofer i utlandet blir uvesentlig. Adressa var de første som la gullegget med å ha en artikkel om at Beckham tisser i et trøndersk urinal! I dag får vi garantert servert flere nyheter om Beckham. Her er klagogsyt sine tips :

VG : Beckham skamroste Strand
Dagbladet : -Jeg fikk Beckham sin drakt, sier en overlykkelig Christer Basma
Adressa : Beckham bruker fremdeles trønderske urinal
Nettavisen: Posh-Spice forelsket i "Lille-Per"
Tv2-sporten : RBK var gode, sier Beckham

"Hele Norges Rosenborg"
Jeg er veldig imponert over trønderne sin suksess i Cl nesten hvert år. Men det er en forskjell på å være imponert og glede seg med trønderhelvete. Kjernen hevder på sine hjemmesider at de har æren i behold etter gårsdagens slakt. Joda, de har like mye ære i behold som etter kampen på Brann Stadion i vår. Det er noe de bør være stolt av. Ingen tvil om det.

Mer om sesongen 2005
I vår gikk Brann og Mjelde ut og proklamerte at seriegullet skulle havne i Bergen. Slike tanker har vi ikke hørt siden Teitur og Tor var i byen. Men nei, heller ikke i år har Brann vist seg modne og stabile nok til å ta skrittet opp til norsktoppen. Istedenfor har de heller valgt å ta to-tre skritt ned, og befestet sitt image som en taperklubb som har store visjoner og tanker, men som vanlig går alt rett i dass. Høsten har vært en katastrofe. Om det var kun høstsesongen som hadde telt hadde Brann rykket rett ned. En kombinasjon av skader, spillere, trenere og en sportslig leder som fremstår som hodeløse aper har ført til at Brann igjen er på stedet hvil.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home