Sunday, October 09, 2005

Ventetid...

Det er en uke igjen til det som skulle vært en kamp om gullet. Nå blir det heller en kamp om 6. plassen, og 840.000,- som den plassen gir.

Landslaget
I går var det landskamp igjen, og NFF driter på leggen nok en gang. Etter å ha fått mye pes i media og internt over de elendige sponsortiltakene trodde man at NFF ville ta til fornuft, men nope. I går var det slike store hender av plast med VG-logoen som ble utdelt. Spillet og underholdningsverdien var forøvrig like tragisk som sponsorpåfunnene til NFF. Det interessante er at markedsavdelingen i NFF er like forbanna som oss andre. De føler nemlig seg overkjørt av toppledelsen i NFF m/ Karen Espelund og Sondre Kåfjord. Markedsavdelingen har sagt nei til slike patetiske sponsorstunt, men da har ledelsen i f.eks VG, Color Line etc kontaktet de to nevnte, og dermed har de fått trumfet gjennom viljen sin.

NSA
Forøvrig skal NSA ha ros for sin lille markering ved innmarsjen i går. Da ble et banner med påskriften : "FIFA : WHATEVER HAPPENED TO FAIR PLAY" holdt opp. Bra NSA! NRK fortjener dog kritikk for at ikke et av kameraene til kanalen gadd å filme banneret. Det er for all del viktigere å filme Morten GP og "Doffen" slik at unge pikehjerter får sine våte drømmer oppfylt.

Fotball på tv
I dagens utgave av VG står det noe om betalingskanalen som Tv2 og Telenor lanserer i 2006. Denne kanalen skal få navnet "Sportskanalen", og tilgjengeligheten blir den samme som seern har hatt gjennom Canal+. Antar dette betyr 1 kamp søndag kl. 18.00 og 1 kamp mandag kl. 19.00 på Sportskanalen. TV2 vil for øvrig fast vise 1 kamp søndag kl. 20.00, med påfølgende magasinprogram kl. 22.00.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home