Tuesday, October 04, 2005

Flaks

Etter gårsdagens første omgang, så klagogsyt for seg tidenes klag og syt på denne siden. Men plutselig skjer det noe merkelig. Brann opplever det sjeldne fenomenet kalt flaks, og plutselig ebber kampen ut med 2-1 til rødtrøyene.

Mjelde
De stakkarne som leser BA i dag oppfatter raskt at Mons Ivar Mjelde tydeligvis ikke har sett den samme kampen som oss andre. Mons mener at Brann ville vinne mot Viking, og at de spilte fantastisk de siste 45 minuttene. Dette må jo være det endelige beviset på at mannen som trener Brann er splitter pine gal?! Det samme kan forøvrig sies om Doddo som mener at dette var en fortjent seier.

Billetter
Gårsdagens kamp har ikke akkurat ført til et billettrush til årets siste hjemmekamp. Brann.no kan melde at det er 9785 billetter igjen. Det er nå 2 uker igjen til neste serierunde, og 16 oktober skal Brann opp til Trondheim. Klagogsyt skal selvfølgelig også dit. Nytt av året er at RBK har satt opp prisen på seksjonen for bortesupportere. Prisen i år er 120,- mot kun 60,- i fjor. I og med at kampen er tv-sendt, og dermed begynner kl.8 er det nok usannsynlig at Trondheim blir innvadert av bergensere, selv om BBB og BST-Øst har satt opp tur.

Klagogsyt var fryktelig kjedelig dag. Men klagogsyt lover å komme sterkere tilbake igjen i morgen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home