Thursday, September 29, 2005

" Brann Stadion Konferansesenter "

Brann poengterer hele tiden hvor flotte de nye VIP-lokalene vil bli, og alle inntektene de vil få med VIP-bokser etc. I år vil RBK og Viking ca hale i land 20 millioner på dette. Men også utenom fotballkampene ligger det store inntekter og venter.

Hotellrom
Det er en utfordring å tjene penger de andre 6 gangene i uken, men mange andre klubber greier dette. West Ham gjør sine VIP-bokser om til hotellrom, mens andre gjør VIP-boksene om til små konferanserom.

Åråsen
Etter at Åråsen ble ombygget fikk de integrert et konferansesenter i en av tribunene, og dette kalles nå Åråsen Konferansesenter. Alle husker Orderudsaken, og når lagmannsretten var på leting etter et egnet rettslokale falt valget på Åråsen Konferansesenter. Pr. dags dato er dette fremdeles et av de mest lukrative avtalene for de. Lagmannsretten la nemlig igjen mer enn en halv million kroner til Lillestrøm.

Monopol
På Minde er det ingen hotell eller konferansesentre, noe som betyr at Brann kommer til å få monopol i dette området. Med god og riktig markedsføring bør og skal Brann greie å kapre disse bedriftskunder fra å dra inn til sentrum for å holde konferanser eller kurs. Aktuelle storkunder er Haukeland Universitetssykehus og Posten.

Design
Når de nye VIP, konferanse og kurs lokalene skal bygges er det viktig at Brann ikke går i den samme fellen som RBK. Brann må nemlig ikke lage lokaler som ser ut som et samfunnshus, og der møblene ser ut til å være hentet ned fra hytten. Lokalene bør være moderne, luftige og med avansert teknikk.

Soria Moria
Den siste tiden har Soria Moria Hotell og Konferansesenter fått gratisreklame for millioner av kroner etter at påtroppende Statsminister Jens Stoltenberg og hans sammarbeidspartnere la forhandlingene til konferansehotellet rett ved Nordmarka og Holmenkollen. Alt fra servicen til merkevarebyggingen hos Soria Moria er imponerende, og dermed trenger de knapt nok å reklamere. Reklamen får de gjennom den viktigste og beste reklamekanalen, nemlig "jungeltelegrafen". Det skal bli interessant å se hva "Brann Stadion konferansesenter" vil tilby...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home