Thursday, September 22, 2005

MUFC, NUFC og Brann? Hvem vil jeg spille for?

Erlend Hanstveit har stagnert i Brann, sier Teitur i dagens utgave av BA. Klagogsyt er helt enig. Faktisk har klagogsyt ment at Erlend Hanstveit har vært svak de siste to sesongene. Dermed vil klagogsyt ikke sette seg på bakbeina om han skulle forsvinne i fra Brann. Erlend har vært i Brann siden 1998, og kan betegnes som en trofast sliter. Ikke blant de beste, men hele tiden vært relativt (relativt kan bety så mangt) pålitelig.

Rart valg
Erlend har forøvrig bare seg selv å skylde på. Klubber som Man.Utd og Newcastle var interessert i den daværende 17-åringen. Likevel valgte Ostringen Brann! Hva hadde du valgt om du hadde hatt disse tre alternativene? :
  • Manchester United
  • Newcastle
  • Brann

Valget er ikke enkelt, men det som er veldig enkelt er å luke ut Brann som en uaktuell klubb. I forbindelse med dette oppslaget begynner minnene om Gunnar Norebø å strømme på. I 1994 hadde han valget mellom Ajax og Brann. Gjett hvilken klubb Norebø valgte? Det endte med jumpers knee, og en "karriere" i storklubben Åsane...

Lyn-Brann

Det er 3 dager igjen til Lyn-Brann, og her i hovedstaden har reklameplakater om søndagens oppgjør begynt å poppe opp. Som den gnitne personen klagogsyt er, så er allerede barnebillett (!!) til kampen bestilt....

Forøvrig er det bare å gratulere LSK med finaleplass, og håpe at nedturen til pakket fortsetter i Kristiansand til helgen! Forøvrig skal klagogsyt være i Bergen under cupfinalehelgen. Det kommer ikke på tale å være i Oslo den første helgen i november!! I dag er det en uke igjen til returoppgjøret mot Lokomotiv Moskva, og en dag igjen til det er helg...juhu!

1 Comments:

At 8:35 pm, Anonymous Anonymous said...

Verdens beste Brann-blogg. Doddo: gå hjem og vogg!

 

Post a Comment

<< Home