Monday, September 12, 2005

Frisone

Jepp! Klagogsyt er igjen på plass med sin daglige og dørgende kjedelige oppdatering! Men om ikke annet er den fri for nyheter om gårsdagens valg!

Markedsavdelingen
Brann har som kjent forsterket (...) markedsavdelingen med Vibeke Johannesen. Forhåpentligvis forstår hun, som kommer utenfra (Scandic), at Brann har et forbedringspotensiale på sponsorfronten. En av grunnene til de skandaløse billettprisene på treningskamper og e-cupkamper må jo være fordi at inntektene ikke er store nok. Dermed velger Brann heller å kapitalisere på våres lojalitet.

Næringsvett
Men at Brann plutselig vil høre på andre enn geniene Jæger og POL er jo utenkelig. I andre bedrifter er det normalt at kundene blir gjenkjent og lyttet til. I Brann skjer det kun om du har plasser i Hansa eller Brann Corner. Virksomheter som lykkes med å innføre en god kunde filosofi, strategi, eller løsning, kjennetegnes ofte ved at den knytter til seg markedets mest lønnsomme kunder. Brann knytter heller til seg en haug med småfirmaer som spytter inn 50.000 pr. år. Beklagevis er næringsvettet til Brann svært kritikkverdig. Akkurat som med det sportslige teamet oser det udugelighet av de andre avdelingene i Brann også.

Oppvask
Nei, jeg har ikke tenkt å ta oppvasken min ennå. Klagogsyt er lat, og utsetter slikt til det har blitt et stort fjell av tallerkner og bestikk. Derimot handler dette om at Magne Revheim som vil ha en full gjennomgang av organisasjonen etter årets skandaløse sesong. – Vi må gå gjennom dette i fellesskap for å se hva vi har gjort feil, sier Revheim til BT. Dermed dilter ikke Brann etter RBK. I Trondheim skulle de nemlig snu hver eneste stein. Klagogsyt tviler på RBK finner noe vettugt der. Kanskje med unntak av noen søte små larver som Per C. Skjelbred kan leke seg med. Måtte trønderpakket ryke mot Moværingen & co i kveld!

Ingen tur
Klagogsyt kommer derimot ikke "hjem" til torsdagens kamp mot Lokomotiv Moskva. Skandaløst nok blir det heller ikke en tur til Bergen på mandag mot Start. Men klagogsyt stiller stiller opp (eller sitter på felt-c, rettere sagt) i de to siste hjemmekampene.

1 Comments:

At 3:57 pm, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home