Thursday, September 08, 2005

Norge, skandaler og info

Jada, Klagogsyt var tilstede på Ullevaal i går. På en måte var det en deja vu opplevelse. Du følte nemlig at dette hadde du sett før. Den eneste forskjellen var at laget i går spilte i drakter som var rød, hvite og blå, istedenfor bare rød og hvit. Martin Andresen var rævdårlig, men han ble i alle fall ikke skadet. Martin bør vise andre takter førstkommende søndag mot "Fugla".

The Tartan Army
Ellers imponerte "The Tartan Army" stort i Oslo sentrum, på t-banen og ikke minst inne på Ullevaal. De holder en standard som vi her i Norge (Bergen) bare kan drømme om. Selv ikke cupseieren til Brann i fjor kan måle seg med det vi fikk servert i går. Men om du ganger stemningen på cupfinalen i fjor med 10, så begynner du å nærme deg.

Skandalen fortsetter
Bergensavisene følger opp skandalen i Brann sitt medisinske team, noe som forhåpentligvis fører til endringer etter sesongslutt. Siste nytt er at det skal bli tatt et evalueringsmøte etter sesongen. Klagogsyt har ikke tro på noe slikt. Det kommer til å ende med at Skjevlan får litt verbal juling, og så er saken ute av verden. Dermed har vi faenskapet gående igjen i 2006.

Siden til klagogsyt er også noe faenskap, og vi skal definitivt holde det gående til (minst) 2006. Huff...!

LSK-Brann
Kanari-Fansen har nå lagt ut info om hva som skjer førstkommende søndag. Om du er ekstra tørst, så åpner Martins allerede klokken 12. Fotball på storskjerm, biljard, uteservering, stand fra KFL og åpent for både skarrende og gulsvarte supportere. Klagogsyt har gamle Martins, som dessverre brant ned som sin favorittspub innen fotball. Nye Martins er bra, men ikke i nærheten av gode gamle Martins. Klagogsyt har ikke stått opp klokken 12, men vil nok være i storgata i Lillestrøm innen den viser 3. Kanarifuglene som klagogsyt snakket med på landslagsarenaen i går var 100% sikker på at det ville bli hjemmeseier. Med seier holder LSK fremdeles et slags følge med lag som f.eks Start og VIF, mens Brann på sin side vil komme 1 poeng bak "Fugla" med en evt. seier.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home