Tuesday, August 30, 2005

Brann på 6. plass

Fotballsupportere diskuterer ofte hva den beste fotballarenaen er. Bladet "Mann" har prøvd å gjøre noe med dette, og har vært tilstede på Tippeligakamper rundt om i Norge. Kamparenaene har blitt vurdert utfra forskjellige kriterier, slik som service, mat og drikke, fasiliteter, stemning, underholdning og utseende på tribunene.

Nr 1 ble...
Litt overaskende var det at ikke Viking Stadion vant den uhøytidlige kåringen. Det var noen litt lenger nord som stakk av med 1. plassen, nemlig Lerkendal Stadion . Begge to fikk terningkast 6, men totalt sett kom den bak Lerkendal. Brann Stadion kom på 6. plass, og fikk terningkast 4.

Heia BT
Ikke overaskende har såkalte "revansj" overskrifter dukket opp etter Tom Sannes beste kamp for Brann. I dag er det BT som har tatt på seg rollen som moralens vokter med overskriften "Sannes søte svingslag". Artikkelen kan tolkes dithen som det nesten bare BT som har hatt tro på Sanne, og at resten av Bergen er teit. Ikke noe annet å vente fra avisen som skandaløst nok tok Soltvedt, Strandli og (Inge) Ludvigsen sitt parti i den såkalte "Soltvedt-saken" i 1995.
Forøvrig prøver begge bergensavisene å øke egoet til Huseklepp junior med å ha "dagen derpå" repotasjer der de forteller den rørende og tåredryppende historien om vrakingen fra Fyllingen sitt jr-lag etc...Klagogsyt snufser i vei. Men mest på grunn av kjedelig og tåpelig journalistikk (snakk om å kaste stein i glasshus!!)

Jatta! Nok bullshit fra klagogsyt i dag!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home