Thursday, August 25, 2005

Takk, Brügge takk!!

I kveld skal Brann bevise at de er en stormakt i Europa, og slå ut Finske Alliansi. Brann stiller med b.l.a med Sanne og Knudsen fra start, og dermed kan klagogsyt allerede kjenne lukten av UEFA-cupgull i neseborene. Skandaløst nok går den verken på tv eller på web-tv!! Dermed må vi alle bare vente i åndeløs spenning på kampresultatet. Klagogsyt sitt eksperttips (ca like godt som tabelltippingen) er at Brann haler kontrollert i land et 0-3 tap.

Miller
BT kan i dag melde at Miller vil vente med å skrive under en ny kontrakt for Brann. Økonomiske årsaker snakkes det om. Piss meg i øret!! Om Miller ikke er fornøyd med grunnlønnen på 1.5 mill kan han bare ryke og reise et visst sted! Do you hear me you fat greedy bitch?!?!

CL
Vanligvis skriver ikke klagogsyt om konkurrentene til Brann, men på en dag som denne kan vi bare ikke dy oss! Takk, Brügge takk!!! Med seieren i går gjorde dere slik at jeg lett overlever vinteren her borte på østlandet. Dagbladet spør seg hva VIF gjorde galt. Supporterklubben Oddrane har svaret : ”sugde balle, hele tiden”. Da er vi glad for at Oddrane oppklarte den saken. Ellers er det positivt og ganske overaskende at Vålerenga på Nett (vpn) faktisk har noen oppegående hoder i redaksjonen. La oss sakse :

Gratulerer med avansementet til Champions League, Club Brugge. Dere fortjener plassen, det gjør ikke Vålerenga. Om selve kampen, den utrolig viktige kampen, er det bare en ting å si: Vi blei pissa på i fire omganger!

Mao. finnes det håp for Klansfolket også...

RBK
Beklagevis nådde RBK "Sjampiåns Liiiig", og hvem de får i gruppespillet avgjøres om en liten halvtime. Håper bare at RBK unngår et engelsk lag! Da står jo dette fittelandet på hodet. Anglofilt som faen. Om et engelsk havner i samme gruppe som RBK, så blir det ekstrasendinger på NRK, Tv2 og Tv3. Som om ikke det var nok vil Dagbladet og VG komme ut med ekstra bilag. Så intervjuver de f.eks en liksom fan av det engelske laget RBK møter. Da vil f.eks dette komme (på f.eks østlandsk) : "Jeg er født og oppvokst med Liverpul futbalkløbb". Hvor er spybøtten?!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home