Wednesday, August 17, 2005

Trening og landskamp

Til dagens utgave av BT sier Alex Valencia at han fikk et treningssjokk i Start, som trener mye mer enn i Brann. Det er forsåvidt ikke illevarslende...som kjent er det Start som trener mest av alle Eliteserielagene. Et større tankekors er at Ivar Rønningen påpekte at treningene var mye bedre i RBK, som har ca samme treningsmengde som Brann.

Vil spillerne trene mer?
Alle vet nå at Brann skal ha flere og lengre treningsøkter pr. uke, men er egentlig spillerne for dette her? De uffet seg jo allerede under Teitur...Å øke treningsmengden har null verdi om spillerne bare gir komplett faen. Itensiteten og kvaliteten vil da bli helt fraværende, og de ekstra timene på treningsfeltet vil være fullstendig bortkastet.

Riise
Mye kan sies om John Arne Riise, men en av grunnene til at han har nådd langt på fotballbanen er treningsvillighet, og at han alltid gir 100% (det gjør han tydeligvis på sjekkefronten også...). Der har idiotene i idrettsveien noe å lære. De stønner og brekker seg med en gang tveitevannet eller rotrener Solvang blir nevnt.

Landskamp
Det er også en uinteressant landskamp i kveld, og klagogsyt blir naturligvis å finne på Ullevaal i kveld. Klagogsyt liker å se uinteressante kamper. Det er derfor klagogsyt fortsetter å se på laget som vil kapre den gjeve 8. plassen i årets Tippeliga. Klagogsyt skal stå/sitte med noen venner fra Kanari-Fansen. Det er som alltid en interessant opplevelse. De digger nemlig sangen "Oslo by" av Dennis Reksten, og dermed får vel jeg den servert a cappella på kav bergensk....Jammen meg. Landskamp og Brannsanger på en og samme kveld, kan det bli bedre? JAAAAAAAA!

Brann Ultras
Bergen Fanaticos, nå også under navnet Brann Ultras, med den treffende forkortelsen BU05, har fått seg ny hjemmeside (http://www.freewebs.com/bu05/).
Klagogsyt mener at dette ser lovende ut....med tanke på å få seg noen gode latterkuler, altså.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home