Tuesday, August 16, 2005

Tanken er god, men....

På lørdag er det kvartfinale her i "Tigerstaden", og for de som er lei høstværet i Bergen kan klagogsyt opplyse om at sommeren lever i beste velgående her borte. Billettprisen til Kvartfinalen er 165,- , noe som er forbausende høyt. Men ingenting slår grådigheten til Brann...

Plan Brann
Som de fleste har fått med seg lanserte Brann i går en plan for å få tingene på rett kjøl igjen. Dette minner meg litt om Egon i Olsenbanden som sier : -Jeg har en plan. Beklagevis vet vi utfallet av planene til Egon....Brann sin plan går nok samme vei. Det mest interessante punktet er at det skal trenes mer enn tidligere. Reaksjonen av den bestemmelsen blir på kort sikt flere skader. Fotballspillere er jo elendig trent, og det forbauser meg stort om ikke vi får se et stort frafall av spillere som ikke takler den økte treningsdosen. Forøvrig er det ikke nødvendvis de som trener mest som er best. Det er ingen vits å trene 10 timer mer enn de andre om kvaliteten ikke er tilstede.

Aabrekk sin plan
Klagogsyt sine lesere husker vel Harald Aabrekk. Han trente Brann i 98/99. Mens det stormet rundt klubben i '99 økte ikke han treningsdosene, men han satte de ned. Han mente spillerne allerede var under nok press, og at de ikke trengte mer. På kort sikt funket denne ideen. På lang sikt var nok reduseringen av treningsdosene en inndirekte grunn til at sølvet glapp for rødtrøyene. Men det ble uansett en ok sesong. Brann fikk 3.plass og nådde Cupfinalen, der Harri Ylönen var Rosenborgs beste spiller.

Humør
Punk nr 2 er humør, og om å få dette skikkelig inn i spillergruppen. Dette punktet støtter jeg fullt ut. En trening uten minst en god latter en totalt verdiløs! Det er viktig med humør og latter når de må se hverandre hver jævla dag!!

Ta ansvar
Punkt nr 3, som også er det siste, er at profilene skal ta større ansvar både på og utenfor banen. I og med at det for tiden er "babyboom" i Brann blir nok heller ikke dette punktet fullt godt nok opp. Tross alt vil de nybakte fedrene heller prioritere babyen(e), og ikke lagkameratene på fritiden, noe som forsåvidt er fullt forståelig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home