Tuesday, August 09, 2005

Heia Brann og Mjelde

Dagens aviser flommer over med nyheten om at Brann vil gjøre et nytt forsøk på å hente Petter V. Moen. Panikkkjøp og selvinnsikt er de to stikkordene klagogsyt velger å bruke på dette. Dette vil nok Mjelde steile av, og hevde at litt motgang må man tåle. Ja, for all del. Klagogsyt har gått på stadion siden 1988. Siden da har det jo bare vært gull og grønne skoger. Hver sesong har vært en herlig opplevelse....Lurer på om ikke det er Mjelde som viser seg å være utrolig historieløs. ...og hva faen mener du Mjelde med at det er kun hardt arbeid som kan få dere ut av krisen, og ikke noen snarveier? Dette viser jo du i praksis med nok en gang å snuse på Vaagan Moen godt opp i fålet. Men det er bare å innse at Brann nå har en trener som er presset og desperat...

Torsdag
På torsdag er det som kjent UEFA-cup mot Alliansi, og vi kan trygt fastslå at det ikke er rift om billettene. I går formiddag var det solgt hele 288 av drøye 11.000 billetter. Men sånn går det når skandaleklubben opererer med en billettpris på 200,-!!! Heldigvis slipper de fleste å se Brann om de evt. skulle nå gruppespillet. Da vil som kjent kampene gå på Viking Stadion eller Color Line stadion.

Sveits
Landslagstroppen mot Sveits ble tatt ut i dag, og ikke overaskende er troppen representert med hele 0 Brannspillere. Klagogsyt skal på kampen, og det skal bli en lettelse å slippe å se en fotballkamp med bare GODE spillere på banen. Resultatet spiller heller ikke så stor rolle, og dermed kan klagogsyt bare stå og preike shit med noen fra Kanarifansen, og "nyte" kampen.

"Helge B"
Det er forøvrig svært rart at " Branns nyerverving "Helge B" blir betegnet som for veik for norsk Eliteserie av Mjelde. Men derimot er tydeligvis Martin Knudsen og Tom Sanne gode nok. Vi husker jo alle hva Martin presterte på søndag mot AAFK. Med en slik kamp er det ikke rart at han holder "Helge B" ute av det gode selskap!! Heia Mjelde!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home