Sunday, July 31, 2005

Suffo

Som vi alle husker var Patrick Suffo på prøvespill i Brann, mens Odd bare ventet på signaturen hans. Ikke overaskende viste det seg at det var en av de mange agentsvina som sto bak dette. Oddrane.no har sannheten :

Så dukket han altså opp i går. Skrev under kontrakt gjorde han også. Dermed var Dagbokas verste antagelser gjort til skamme og vi ønsker mannen hjertelig velkommen i klubben. Denne siste signaturen gjør oss enda mer optimistiske for høstsesongen. Mulig vi sikter mot en plass i Royal league også. I alle fall en plass i UEFA. Det skal nok Suffo fikse for oss.

Men så var det altså denne fordømte skotten. Makan til taper i iq-køen. Det viser seg altså at han er Suffos agent for Europa samtidig som Schiller (Schiller er vår venn selv om han er agent) er fyrens agent i Skandinavia. Schiller har det meste under kontroll og venter bare på at Suffo skal skrive under for Odd. Så dukker denne premieskallen opp og forteller Suffo at Brann har en ferdigskrevet, langt bedre avtale klar til ham. Den venter bare på en signatur. Løgn selvsagt. Brann er uvitende om det hele men viser seg fra uvanlig gentlemansk vis til å være der i gården. Da det går opp for dem hva som er i ferd med å skje sier de rett og slett Nei takk til Suffo og Sod off til skotten

0 Comments:

Post a Comment

<< Home