Sunday, July 17, 2005

Ferie

I hele sommer har klagogsyt ment at ferie bare er for mus og sveklinger. Men jammen meg skal klagogsyt bevilge seg litt sommerferie. Det går nesten på stoltheten løs. Om vi hadde hatt noen, selvfølgelig. Vi vet at du er vant til å få servert dagens visdomsord, men nå blir det en pause på dette helt frem til 30 juli. Ferie skal tross alt være ferie. Ikke har vi så mye visdom å komme med heller. Som vanlig, altså.

Mens klagogsyt befinner seg i barteland skal Brann måle krefter med Birmingham og Molde2 (Molde holder tross alt til i Oslo nå for tiden). Du skal ikke se bort i fra at klagogsyt kanskje blir oppdatert 2-3 ganger i løpet av den såkalte ferien. Ikke det at vi kan love noe selvfølgelig. Noen lesere vil garantert protestere mot denne høyst ufortjente ferien, men de skjønner ingenting. Det gjør klagogsyt. Vi skjønner oss på ganske mye, egentlig. Det synes vi i alle fall selv.

Joda, fornuften vil seire, også hos leserne. De har hatt hele året på å forberede seg. I den grad man kan forberede seg på sånt. Men nå blir det altså en pause på 2 uker.

Klagogsyt ønsker alle en fortsatt god sommer, og er klar igjen med nye visdomsord 30 juli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home