Tuesday, July 05, 2005

(Rolling) Stones

Tippeligaens vårsesong er over, og tar nå en pause på 3 uker. Klagogsyt er også i feriemodus, men at pausen blir på hele 3 uker er nok uaktuelt. Vi er tross alt proffe "journalister". Interessant å registrere at SVIKERflo faktisk får en lønn på 5.5 mill før bonuser. Snakk om å ha kjøpt Mika Kottila (pus, pus, hvor er du?) i sekken!

Steiner
I Brann snakkes det om å bygge stein på stein. Men foreløpig har det ikke blitt bygd så mye av Mjelde. Det eneste tegnet vi kan se på bygging er den store sandhaugen som er fin-fint plassert i klokkesvingen. I Rosenborg har de også begynt å snakke om steiner. Der oppe snakker de om at hver stein skal snus i jakten på ny suksess. Vi i klagogsyt tviler på om dette blir en vinnerformel. Hver gang vi har snudd steiner, så har vi kun blitt premiert med å finne biller, meitemark og andre koselige skapninger. Men Trønderne håper nok å finne Knut Torbjørn Eggen under en av steinene. Med tanke på at Knut Torbjørn har samme kroppsbygning som sin far, så må de nok lete under en stor kampestein for å finne han.

Enda mer om steiner
Samtidig kan det virke som om de fleste av RBK-spillerne allerede vet hvordan det er å ligge under en stein. Etter cupkampen mot Hønefoss la de seg nemlig flate. I og med at de brukte ordet flate må vi anta at de la seg ned for deretter å få en megastor stein over seg. Men i og med at RBK nå snur hver stein, så kan det jo være de finner noe av interesse der...(næmen, heisann Ødegaard...er det her du ligger).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home