Friday, July 01, 2005

Krisen i Trondheim

Etter gårsdagens cupbombe blir det veldig, veldig interessant å se hva Rosenborg foretar seg. Om de bestemmer seg for å sparke "Perry" blir det hele tragikomisk. Det er liksom vanlig det, tro at alt skal bli så mye lettere med å sparke treneren. Men når de som faktisk spiller er Norges best betalte fotballspillere bare går rundt og dasser bør dette få konsekvenser for noen helt andre enn KUN Hansen.

RBK = Brann
Om Rosenborg velger den enkleste (og mest latterlige) løsningen, altså å sparke Per Joar Hansen tør jeg påstå at Rosenborg, slik de fremstår i dag, er en kopi av "gamle" Brann. Der i gården valgte de også den enkleste løsningen, nemlig å sparke treneren. Den største feilen Brann noen gang har gjort er å sparke Hallvar Thoresen. I ettertid har det komt frem at det var spillere som Trond Egil Soltvedt, Frank Strandli og Inge Ludvigsen som skulle fått "en kule i hodet". Veldig trist, med tanke på at Hallvar faktisk var på vei til å bygge oppnoe stort av talentene i Brann. Det er takket være Hallvar at Roger Helland, Lars Bakkerud og Claus Lundekvam ble/er det de er.

PCS
I Rosenborg har "Perry" gitt stortalentet Per Ciljan Skjelbred sjansen, og fremstår som Rosenborgs lyse fremtid. Ingen andre, verken Eggen senior, Hareide eller Ola by turde å gi ungdommen en sjanse. Mens vi er innpå Ola, så er det nok først nå RBK skjønner hvilken tabbe de gjorde med å sparke Ola. Han er forøvrig fint forankret som en av nyhetsdirektørene i NRK, og vil neppe komme tilbake.

Nils Arne er "medskyldig"
Det er viktig å få med at Nils Arne Eggen slipper altfor lett unna!! Det var han som skulle startet generasjonsskifte, men det turde/ville han ikke. Den drittjobben ville han overlate til andre, slik at han kunne få et prikkfritt ettermæle. Om Eggen senior hadde hatt baller nok hadde nok RBK ikke vært i det uføre de er i nå.

Ingen fryd er som skadefryd
Etter dette innlegget høres det nesten ut som om jeg har skiftet side, og er trønder, men det er altså feil. Jeg storkoser meg med at RBK er i trøbbel, og håper de blir "i sumpen" i mange år fremover. Men om "Perry" får sparken bør Brann komme på banen! Få vekk Espen Steffensen, og la "Perry" bli assistenttrener i Brann!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home