Thursday, June 30, 2005

Charlie Miller - A greedy bastard?

Det er etterhvert blitt en kjent sak at Charlie Miller har sagt nei til Brann sitt første kontraktstilbud. Det har også blitt kjent at Per Ove Ludvigsen sier at Brann ikke har råd til å tilby et bedre tilbud.

1.5 mill
På Store stå det hyles det om Miller må bli, men det er viktig å huske at Miller allerede tjener 1.5 millioner!!! Dermed skjønner jeg godt at Brann er lukne til å gi han en gedigen lønnsøkning. Tross alt er det først nå at Charlie har begynt å innfri. I mine øyne skylder Charlie Brann såpass at han bør skrive ny kontrakt. Det er Brann som har gjort en skotsk sumowrestler om til noe som kan minne om en fotballspiller. Uten Brann hadde Charlie Miller bare vært en avdanket "fat fuck", og det vil han bli om han forlater Bergen og Brann.

Ta konsekvensene!
På en annen side er ambisjonene til Brann skyhøye. I år er målet til spillergruppen å ta "the double", og skal Brann nå dette målet må de også være klar over konsekvensene. Å ha gode spillere i gruppen betyr også at lønnsposten blir en betraktelig høyere utgiftspost, men jeg regner med Bjørn Dahl er såpass oppegående at dette vet han....Dermed blir det feil å slippe et lite fotballgeni som Charlie Miller. Med å miste Kvisvik og evt Miller vil Brann bli på stedet hvil, og alt det Mjelde har bygd opp vil falle sammen på 1-2-3. Brann vil da nok en gang greid å ha gjort gull om til gråstein. I Millers tilfelle har faktisk Brann gjort gråstein om til gull, og derfor ville det være svært kritikkverdig om Miller forlater Norge nå...

Robbie Winters
På en annen side minner disse forhandlingene litt om Winters og Brann i fjor. Da var det også diskusjoner om at Winters ville bli for dyr til å beholde. Dette nådde øret til Jan Åge Fjørtoft i LSK, og i ettertid har det vist seg at Winters var VELDIG NÆR en overgang. Uenighet om kontrakt tiltrekker seg naturligvis konkurrenter, og Charlie kan fort bli å finne i engelsk 1. div om Brann (og Charlie) ikke kommer frem til et slags kompromiss. Men vi husker alle hvordan det gikk med Winters, og håper det samme skjer med Charlie...Men ikke for enhver pris!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home