Thursday, June 30, 2005

Vi går frem...

Tidlige cuprunder har aldri fenget interesesen til den bergenske befolkning. Men etter fjorårets cupgull ser det ut som om cupen har fått en høyere status her i byen. Overaskende nok kom det i underkant av 6000 til idrettsveien. Brann vant 3-2, og det er bare å bestille fly og opphold i Oslo

Kvartfinalene spilles 20 og 21 august. Semifinalene spilles 21 og 22 september, og finalen går som kjent 6 november.

Cupfinalen
Årets finale går søndag 6 november, og på den ene banehalvdelen vil vi forhåpentligvis finne SK Brann. Takket være Norsk Supporter Allianse (NSA) vil de to finalelagene få flere billetter. Om vi bruker fjorårets finale som eksempel ville Brann fått 8750 billetter(mot 6750), mens Lyn ville fått4250 (samme som i fjor). I tillegg kommer kvoten til NSA som er på 400 billetter. I fjor fikk Bastionen 200 billetter, mens BBØ og ARG fikk 100 hver. BBB fikk 0 siden de har valgt å stå utenfor NSA. Forøvrig vil kvoten som legges ut via telefonsalg bli økt med 500, slik at det tallet blir 2500.

Mat
For dere heldige som har foreldre som sponser NFF (evt har kjøpt seg en losje på landslagsarenaen) kan klagogsyt presentere menyen til årets cupfinale.

* Brunchtallerken med roastbiff, røkelaks med eggerøre, potetsalat, spekeskinke, brie, omelett, kylling mm. *
* Pasjonsfruktmousse med jordbærcoulis *
* Assortert konfekt i pausen *

Fly
Klagogsyt har også vært inne og sjekket flyprisene til cupfinalehelgen. Om du tar sjansen og bestiller i dag tilbyr Norwegian deg en flytur t/r Bergen-Oslo 5-7 nov for 734,-.
Om du ønsker å bruke litt mer tilbyr Braathens den samme turen til 770,-

Buss
Lavprisekspressen har nå t/r Bergen-Oslo for 98,.-


Overnatting
For den som ikke har råd til hotell, men som vil ha noe billig og bra anbefaler klagogsyt Cochs Pensjonat (http://www.cochspensjonat.no/)

Tør du ta sjansen å bestille nå?!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home