Wednesday, June 22, 2005

"Mjøsas Beckham" klar for rødtrøyene

Dermed ble det Petter Vaagan Moen....Overgangssummen er ikke kjent, men om vi skal tro media er overgangssummen på et sted mellom 10 og 15 mill. Rosenborg direktør Rune Bratseth sier egentlig det jeg mener :

- For oss er det helt uaktuelt å betale det Ham-Kam krever. Så mange penger er ingen norsk spiller verdt, sier Rune Bratseth (til østlendingen).

Interessert allerede i 2002
Ellers er det interessant å merke seg at allerede i 2002 var Rosenborg interessert i "Mjøsas Beckham". Den gangen ble han invitert på et prøvespill i Trondheim etter at han hadde imponert RBK i den årlige Jet-turneringen på Hamar. Siden den gang har Rosenborg fulgt Vaagan Moen tett, men Ham-Kam priset nå Vaagan Moen for høyt til at trønderne var interessert.

5-års kontrakt
Petter har sagt ja til en 5-års kontrakt, noe som må være en av de hovedgrunnene til at Brann punget ut med xx-millioner for u-21 landslagsspilleren. Med en 5-års kontrakt viser Vaagan Moen at han har lyst å være i Brann, og ikke bare bruke klubben som et kort stoppested for et evt. proffliv i utlandet.

Med en slik overgangssum forlanger jeg at Petter jobber hardt. Jeg forlanger at han kanskje ikke skal være best i hver kamp. Men over tid skal han være både nr 1, 2 og 3!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home