Tuesday, June 28, 2005

Ferie!

Hva skjer? Plutselig er det helmomvending, og Geir ender opp på Brann Stadion i morgen. Slik kan det gå, gitt. Det skal ikke være lett. Dermed er det ferie og farvel til sol, grilling og ligge på plenen i bare shorts. Retur til Oslo skjer nok ikke får om en måneds tid heller...

Møkkalag!
Ellers gikk alle resultatene i mot Brann i går. Dermed er det superjevnt i toppen, og dermed er det enda mer bittert at Brann ikke utnyttet kampen mot Odd til å få et forsprang på resten. Men neida, vi snakker tross alt om Brann som ikke har vært stabile siden 1963.

Nok er nok!
Mjelde-kuken sier til BT at det var feil å bytte ut Miller. Velkommen etter, bonde!!! Det var jo kanskje en grunn til at de 300 supporterne på bortefeltet ga deg pipekonsert når byttet skjedde! Skummelt at supportere har mer vett enn Mjelde og Steffensen! Når Perry får foten i anus oppi Trondheim kan Brann godt ansette han, og kaste Mjelde og Steffensen på dyngen i Rådalen.

Cup
I morgen er det som kjent cupkamp, og Brann vil nok som vanlig drite seg totalt ut når det kommer til billettsalg. Som kjent kommer "alle" de siste 20 minuttene før kampstart, og Brann vil da som vanlig kun ha 2 billettluker åpne med noen senile gamlinger bak disken. Dermed kan "alle" bare forvente å miste de 5-10 første minuttene...Kanskje like greit å bli spart for noe av elendigheten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home