Thursday, June 23, 2005

I think I'm going back...

Kalenderen viser at vi er i juni, men likevel er det kaldt og jævlig....og ja, naturligvis regner det. Dermed er det på tide å forlate denne fiskerbyen også kalt Bergen. I kveld går turen tilbake igjen til Oslo. Det blir dog bare for en kort stund. Bare en uke igjen, og deretter er det ferie. Jeg blir naturligvis å finne på Odd Stadion førstkommende søndag, klar for å se Odd ta et steg vekk fra nedrykksstriden.

Ludvigsen til Brann?
I dag har det vært stille på overgangsmarkedet. Men avisen Nordlys hevder at Brann og Bodø/Glimt er komt til enighet om en overgang for Trond Fredrik Ludvigsen. For å unngå bråk og mas vil overgangen ikke bli offentliggjort før B/G har en (evt) erstatter på plass.

Agurknyheter
Sommeren er høytiden for agurknyheter, og klagogsyt kommer her med sitt bidrag. Supportergruppen Plankehaugen kan nemlig melde at Trond Trondsen elsker hamburgere, og da Burger Kings Whooper cheese. Lidenskapen er så stor at Tor var første kunde da Burgerking på Svinesund åpnet. Restauranten skulle åpnes klokka 11.00 og Tor var der 09.45! Etter sommerferien får Trond heldigvis en spisekompis som liker både hamburgere og stygge tatoveringer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home