Thursday, June 30, 2005

Super-Ray

I dag var Raymond Kvisvik en kjapp tur innom Fredrikstad for å være med på den obligatoriske pressekonferansen, og gi autografen sin til eks-Branntrener Arve Mokkelbost. Førstkommende søndag forlater Kvisvik Bergen og Brann for andre gang. Prisen er 6 millioner, og det bør Brann være ekstremt godt fornøyd med (prisen altså).

Barnepass
Det er etterhvert blitt en "offentlig hemmelighet" at grunnen til at Kvisvik forlater Brann er Fru Kvisvik. Hun har mye å holde styr på med en nyfødt baby, en ektemann som er veldig mye på reisefot og dessverre er besteforeldrene (på begge sider) bosatt på østlandet. Dermed er sjansen for barnepass sterkt redusert her i Bergen, og besteforeldrene har tatt veldig, veldig mange turer over fjellet etter at lille Adam ble født. Det har uansett blitt for mye, og allerede i vinter ville Fam. Kvisvik forlate byen mellom de syv fjell for å gjøre livet lettere for sin voksende familie.

Kniksen
Raymond er ofte blitt sammenlignet med "Kniksen", og hadde kanskje blitt like legendarisk som Brann-legenden om han hadde blitt her ut sesongen. I og med at han forlater Brann nå mister han beklageligvis denne muligheten. Uansett skal Raymond ha ros for å ha reddet Brann fra et sannynlig nedrykk hele to ganger (!), og vært med på å gjøre Brann til noe som etterhvert kanskje kan bli et stabilt topplag. Beklagevis for både Brann og Raymond er det først de 2-3 siste sesongene han har tatt seg selv mer seriøst...Tenk hvor han kunne vært om han hadde tatt seg selv seriøst i "ungdommen" også...

Klagogsyt ønsker Raymond, Christina og Adam lykke til, og håper å se førstnevnte motta en pokal både for seriegull og cupgull i oktober/november.


You say yes, I say no
You say stop and I say go go go, oh no
You say goodbye and I say hello
Hello hello
I don't know why you say goodbye, I say hello
Hello hello
I don't know why you say goodbye, I say hello

0 Comments:

Post a Comment

<< Home