Sunday, July 03, 2005

Data vs Brann

Det sytes til stadighet om at den nye generasjonen ikke er ute og leker, men bare sitter inne og spiller seg frem til fedme, latskap og asosiale tendenser. Det snakkes om virkelighetsflukt, og at barna har godt av å komme seg ut i naturen mer.

Gå på Brannkamp, lille venn
Derfor velger noen foreldre å sende podene sine på Brannkamp. Da får de være sosiale sammen med 12-13.000 andre, og samtidig komme ut i frisk luft. Men hva er logikken med å sitte inne og spille, surfe etc fremfor å være sammen med mange tusen brøleaper?
Det skal klagogsyt ta en aldri så liten kikk på.

Startfasen
Allerede i startfasen er det en slående faktor som går i favør av å være inne og sitte foran datadyret, nemlig tilgjengelighet. For å spille eller surfe på nettet trenger du ikke en gang gå ut av stolen om du har en trådløs mus/keyboard. Skal du derimot på fotballkamp må du løfte på den overvektige rumpen din, og komme deg ut av døren. Men hva hvis det regner? Det er vel ikke fristende å gå på kamp om det regner?

Singing in the rain
Når du endelig har fått flesket ditt ut døren åpenbarer nok en svakhet seg, nemlig Brann. De er dårlig. Det er jo ikke fristende å se på noen ungdommer som bare mangler en rød nese for å fremstå som komplette klovner, og samtidig får de millionbeløp for å drite seg ut hver jævla gang.

Nederlaget
Det er likevel ikke dette som blir det avgjørende nederlaget. Neida, det er etter kampen. Da er du sur og lei for at Brann aldri innfrir, og dette gjør at du er i dårlig humør til langt ut på mandagen. Slaget er derfor avgjort før det faktisk har startet : Hva vil du helst gjøre? La deg underholde av heselige drittunger som ikke gjør noe ut av seg, og samtidig må du betale for dritten. Eller vil du være hjemme og kose deg foran datamaskinen med et kult spill?

Sorry SK Brann, du taper denne runden. Det som står klart for oss, er at Brann må bli mangfoldige nivå bedre om vi skal rettferdiggjøre å dytte ungene våre til dere.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home