Friday, July 01, 2005

Likvider fjortissene i BBB!

I disse dager det trivelig å konstatere at Brann er kvitt stempelet som en klubb med uendelige intriger og andre utenomsportslige skandaler. For tiden er det selvsagt Rosenborg som er i medias søkelys. Brann har vært under samme press som RBK settes under nå, og derfor er det overaskende og trist at noen fjortissidioter bare må gå inn på de forskjellige debattforumene til Rosenborg/Kjernen å slenge dritt.

Barnslig
Men mer er det kanskje ikke å vente. Supporterkulturen her i Bergen er på utrolig barnslig nivå. De som sier at Brann har Norges beste supportere tar så grusomt feil. BBB kommer faktisk bak både Klanen, Kanari-fansen, Kjernen, Stormen og Oddrane.

Fotballpuben har en viktig rolle i samfunnet
For de stakkars bortesupporterne som lader oppt til kampen på fotballpuben er det så å si umulig å ha en seriøs diskusjon med noen av de såkalte Brannsupporterne. iq-nivået er på et skremmende lavt nivå. Det morsomste de vet er å gå inn på andre sine forum å slenge dritt, virkelig morsomt altså...Fotballpuben har dog en fin rolle i samfunnet. Det er samlingsstedet for noen av de mest hjernedøde personene i Bergen og omegn.

BBB-forumet tar førsteplassen
Som sagt hundre ganger før : Ingen fryd er som skadefryd, men det er mye mer fornøyelig å lese hva lagets egne supportere mener, enn at supportere fra en konkurrende klubb blander seg inn og gjør diskusjonen total useriøs. Fjortissene på Store Stå må bare holde seg unna andre sine diskusjonsforumer, og holde seg til sitt eget patetiske diskusjonsforum. Jeg trodde aldri at et forum skulle slå Vg-Nett ned i buksene, men BBB sitt forum tar en soleklar førsteplass. Et verre forum skal du lete lenge etter.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home