Friday, July 15, 2005

Velkommen til agurknytt

På grunn av at nettproblemer kommer dagens oppdatering fra klagogsyt først nå. Men bedre sent enn aldri!

Det er helg, ferie og bare agurknyheter.

Jet-Cup og Budweis Cup
Brann sine juniorgutter har overasket stort i Jet-Cup, og gått helt til semifinalen. Klagogsyt gratulerer, og lurer på hvorfor Brann ikke stilte med et jr-lag i årets NM-cup for juniorer. Brann møter Start, mens den andre semifinalen inneholder Odd og Kongsvinger. Ellers er det med sorg og smerte jeg registrerer at Kil/Hemne sitt meget lovende jr-lag har vunnet Budweis Cup (som foregår utenfor Praha), etter å ha slått Tromsø (1-0) i finalen. Forhåpentligvis lukker RBK øyne og øre for disse talentene. Klagogsyt gratulerer Brann med avansement i Jet-Cup, og ønsker lykke til i semifinalen mot Start. Gratulasjoner sendes også til Kil/Hemne som ser ut til å ha en meget spennende årgang på gang.

1 uke igjen
Nedtellingen er i gang, og det er kun 1 uke igjen til Tippeligaen starter igjen. 23 juli er det Molde og Brann som får "æren" med å sparke det hele i gang. Kampen går neste lørdag kl. 16:00. For de som er desperate etter å se skadevraket "Ludde" går treningskampen mot Birmingham om 3 dager.

10.000
N(ø)FF kan melde om at etter halvspilt eliteserie er snittet på 9485. Mao. nærmer snittet seg det magiske tallet 10.000. Hovedpunktene for denne økningen skal, i følge NFF, være :

  • Fem byer kjemper om gullet
  • Utbygging av stadioner
  • Økende medieinteresse
  • Nye fotballbinger og kunstgressbaner

Akkurat i dette øyeblikk går Queen på scenen i Hyde Park foran 75.000 tilskuere, og der skulle jeg vært. Men neida, konserten som skulle ha gått 8 juli, ble utsatt med en uke p.g.a terrorbombene i London. Dermed skal resten av kvelden gå med til å høre konserten via den britiske kanalen Capitol Gold, og ellers irritere meg grønn over at jeg ikke er tilstede.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home