Friday, August 05, 2005

Hets

Helgen er her, og Bergensavisene prøver nok en gang å lage et storm i vannglass. Mao. er alt som skal det skal være i Bergen og Brann

BA
Olav Terje Bergo sin avis går lengst i useriøsiteten, og kaller kritikken av Mjelde for hets!! Jaja, sånn kan det altså gå. Neste gang f.eks Nils Johan kritiserer Brann på Canal+ vil det da bli kalt for hets...Den er jo veldig grei. Brann viser seg, som Rosenborg, frem fra sin beste side her, og klagogsyt kan ikke gjøre noe annet enn å trekke på smilebåndet å le hånlig av Mjelde, Steffensen, Peddilusken og Revheim. Klagogsyt er det ganske flinke til det. Le hånlig, altså. Selvsagt ikke av oss selv. Det er ikke morsomt. Men når kommer til å le av andre er klagogsyt ganske så flink.

RBK2?
Det er jo morsomt å fantasere med at Brann kanskje tar "en RBK". Som vi alle husker sa Rune Bratseth at fjorårets trener, Ola B. Rise, var fredet...Men hva skjedde? Jo, 2 dager etter denne uttalelsen fikk Ola sparken...Blir interessant å se om Brann vil kjøre med den samme taktikken.

2 dager igjen
Pauser er det ikke mye av på høstsesongen. Brann skal spille 2 kamper i uken, og dermed er det allerede kamp igjen på søndag. For de som ikke orker å ta turen til stadion kan klagogsyt opplyse om at Canal+ sender kampen direkte. Men det er meldt fint vær og kun 1 mm nedbør på søndag, så hvorfor ikke sløse vekk 2 timer på å le seg i hjel av 11 hjelpeløse menn?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home