Wednesday, August 03, 2005

Takk og farvel

1-1 er helt greit. Vi kunne ikke håpe på mer. Det er på tide at Mjelde/Steffensen ser seg selv i speilet, og innser at de ikke kan ta Brann flere skritt videre. Men ros og heder for fjorårssesongen er på sin plass, men som vanlig er det den berømte stabiliteten som mangler. Takket være fatal eksperimentering og kjøp av skadevrak har de ikke greid å utvikle laget i den retningen som er ønskelig. Istedenfor har Brann tatt på både 1, 2 og 3 steg (minst) tilbake.

4-3-2-1
Når Mjelde/Steffensen igjen henter frem den tragiske 4-3-2-1 formasjonen, som sikkert er fin i teorien, men som er totalt mislykket i praksis er det takk og farvel. I tilegg har Mjelde/Steffensen valgt å spille uten angrepsmønster. Dermed blir det bare polt høye langpasninger opp mot Sæternes/Winters. Grunnen til mangelen på angrepsmønster er at dette vil forvirre motstanderne, sier Mons.

Sanne
Tom Sanne er tydeligvis en av Mjelde/steffensen sine yndlinger. Noe annen grunn kan det ikke være til at han gang på gang får sjansen. Sanne er garantert en hardtarbeidende og kjempefin fyr, men han holder beklagevis ikke det nivået som han bør gjøre. Da blir det patetisk å bruke han i hver kamp. Men Mjelde håper vel at han skal vise seg tilliten verdig. Det har ikke skjedd, og dermed blir det hele tragikomisk. Mannen fra Haus vil vise "alle" at vi tar feil, og han har rett. Men jo mer han bruker Sanne, jo mer blir det klart at denne mannen må se å finne seg noe annet å gjøre.

Bør bli ut sesongen
Men Mjelde/Steffensen skal få lov til å fullføre sesongen, men etter sesongslutt håper jeg de to strilene har såpass selvsinnsikt at de innser at det de har oppnådd ikke er godt nok. De har fått alt av midler, men ikke greid å utnytte dette konkurransefortrinnet.

På tide å gi seg
Mjelde har gjort en god jobb i å få Brann opp av det uføre de var i, men nå er det på tide å gi seg! Når han i tilegg messer om at han ikke får nok tid til familien, så kan han vel bare trekke seg. Få vekk denne martyrminen, Mons!! Du har ikke det så forferdelig! Om han trekker seg vil han få mer enn nok tid til familien. Om Brann ansetter en ny trener rundt juletider vil han få god tid til å bygge opp noe foran 2006-sesongen

PS! Heldigvis er det flott å se at det bare tok Mjelde 1 år på å forstå at Brann suger kraftig på dødball...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home