Wednesday, August 03, 2005

Før avspark

Det var med en god porsjon skadefryd jeg mottok gladnyheten om at Otto Ulseth fikk foten i anus av Tromsø. Sportsjournalister har som kjent et ganske så opphøyd bilde av seg selv. Som de fleste vet kom Otto Ulseth fra en sportsredaktør jobb i Adresseavisen. Det er derfor utrolig trivelig å se at disse menneskene mislykkes totalt som trenere.

Arrogante eksperter
Flere ganger i uken har forskjellige aviser "i dybden" kommentarer av såkalte fotballeksperter der de sier forteller Tippeligatrenerne hva de burde gjort for å vinne kamp x. Her i gården er det Knut Langeland, Tore Strand og Anders Pamer som utmerker seg. Otto Ulseth sin avgang bør være et gedigent skremmeskudd til disse "ekspertene" om at det ikke er så fantastisk lett i virkeligheten. Ikke overaskende hyler Otto Ulseth om at dette er feil, og at trenden slettes ikke vil snu med han borte fra trenerbenken. Mye kan garantert skrives om spillergruppen, men det er jo interessant å merke seg at Ulseth ikke tar et fnugg av ansvar for hvor TIL har havnet...

Uinteressant kamp
Rent resultatmessig er dagens kamp uten interesse. Om Brann taper 0-5 eller vinner 5-0 spiller ingen rolle. Etter de to foregående tapene ble hele sesongen spolert, og Brann vil havne et sted mellom 5 og 9. plass. Sånn er det. Forøvrig bør sesongen ende med at teamet Mjelde/Steffensen får en sko med pigger på hardt og brutalt i anus.

John Arne Riise
Hva kan vi si? Slik går det altså når man lager en statue av en høyst levende, ung og viril mann. Sjarmerende fremgangsmåte, forresten. Vanlige folk kan jo ikke tillate seg sånt. Men Riise er ingen vanlig mann. Takk og pris. Farmen-Barbro svarte for øvrig Riise med å påpeke hans skrivefeil. Heia Barbro. Barbro kunne ha passet i klagogsyt. Burde vi sende henne en sms?

1 Comments:

At 2:55 pm, Anonymous Anonymous said...

Foreslår at du lager én melding og sender den til alle kjente personer du kommer på. Jeg har hørt at det skal funke bra :)

 

Post a Comment

<< Home