Tuesday, August 02, 2005

Hva skjer? Lite!

Det ser ut som kampen mot VIF endte uten slåsskamper. Lørdagens kamp og kvartfinalen mot VIF er et stjerneeksempel på at tv-penger går foran alt som heter fornuft. Dagens klagogsyt kommenterer det og mye annet som er totalt uinteressant.

Risikokamp
oppgjørene mellom Brann og VIF blir betegnet som høyrisokokamper. Likevel presterer NFF å prøve å få til så mye faenskap og slåsskamper som mulig med å legge kampen(e) til lørdag kl. 19:00. Rett og slett helt utrolig. Inntektene fra tv har gjort de fullstendig blind. Om de hadde hatt noe som helst av hjerneceller ville de lagt slike kamper til søndag kl. 15:00 eller noe lignende. Dermed tar klagogsyt og hermer etter en kjent ukeblad, og gir NFF ukens kaktus.

Brann2
Klagogsyt var naturligvis tilstede på gårsdagens Brann2 kamp mot Sandnes Ulf, og ble positivt overasket. 3-3 mot et av topplagene er slettes ikke verst med tanke på hvor mange juniorer Brann2 bruker. Under Mjelde er det lenger ikke obligatorisk for førstelagsspillerne å møte opp på Brann2-kampene noe som er trist. Dermed kommer ikke naturligvis ikke trenerfitten selv på kampen. Men av "kjendiser" kunne vi da se Helge Haugen, Erlend Hanstveit, Håkon Opdal, Peddilusken, bataljonsleder Henk og "UD diplomat" Per Arne Flatberg. Nyervervelsen "Helge B" fikk spille hele kampen, og gjorde jeg slettes ikke bort. Gutten viste at han har basisferdighetene i orden, og gjorde en OK kamp. Forhåpentligvis blir han snart å finne på a-laget. Alt er bedre enn hotellsjef Gunntveit og Sanne på kantene. Det har Mjelde også funnet ut. Kanskje det var derfor han valgte å spille uten vinger på lørdag?

Norway Cup
Verdens største fotballturnering er i gang, og Frode Kyvåg driver oppbyggelig ungdomsarbeid når Vinni fra Paperboys er med på åpningsshowet. I alle år har Norway Cup reklamert for at de er et rusfritt arrangement, derfor var det virkelig en genistrek å invitere "svigersmors drøm" Vinni som allerede har fått en dopdom. Klagogsyt har liten eller ingen erfaring med dop, men det kan jo umulig være bedre enn fotball? Fotball er jo i sine beste stunder, som f.eks mot RBK tidligere i sommer, det beste man kan få med buksene på.

Tromsø - Brann
Allerede i morgen er det ny runde i Tippeligaen. Da skal Brann opp til Tromsø, og da er det helt naturlig at nordlendingene sin dårlige trend snur. Kampen går ikke på tv, og dermed må vi ta til takke med web-tv evt. radio for dere som ikke vil sløse vekk en femtilapp på å se Brann få sitt tredje tap på rad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home