Sunday, August 07, 2005

Tortur

I dag er det søndag, og Brann skal møte dumpekandidat Aaalesund her i Bergen. I filmen Rocky III sier Clubber Lang (spilt av Mr. T); "I'm gonna torture him. I'm gonna crucify him. Real bad." Klagogsyt mistenker at det er de samme ordene Mjelde sier til spillerne sine foran hver kamp. Klagogsyt har nemlig litt erfaring med tortur. Klagogsyt er faktisk rutinerte ofre av tortur. Vi blir nådeløst tortutert hver søndag. Det har vi blitt helt siden 1988. Hjelp oss!!

Klock
Som kjent får midtstopper Fredrick Klock sin seriedebut, og det er noe undertegnede ikke ser fram til. Etter å ha sett Klock i diverse Brann2 kamper forrige og denne sesong er det med (negativ) spenning jeg ser frem til hans debut i Tippeligaen. Forhåpentligvis gjør han mine mistanker til skamme...Men i prinsippet har Brann kun 1 god forsvarsspiller i morgen! Både Ørn 2, Hanstveit og Klock er spillere du ikke kan føle deg sikre på. Derfor forventer jeg at Aalesund greier å sette mer enn en ball bak Håkon Opdal.

Brukbar interesse
Med tanke på at sesongen er helt spolert virker det som det er brukbart med interesse for dette Vestlandsoppgjøret. På fredag var det solgt drøye 11.000 billetter, og derfor er det sannsynlig at tilskuertallet vil bli på mellom 12 og 13.000

Mye fotball
For de som vil se på noe annet enn torturen til Brann er det mye snadder. Klokken 4 sender Tv3 årets Charity Shield kamp mellom Chelsea og Arsenal "live" fra Cardiff, mens Tv2 sender storkampen RBK-LSK kl. 20:05. For de som ikke orker å gå på stadion i morgen, så kan klagogsyt glede dere med at canal+ sender kampen direkte, og dermed får dere sett torturen uansett.

Trondheim
Ellers er tur til RBK-Brann 16 oktober nå bestilt. Ingenting er som å se storkampen mellom de to lagene som havner på henholdsvis 6 og 7. plass. Heldigvis kolliderer helgen i Trondheim med UKA05, så dermed får flytende væske oppgaven med å gjøre det forestående tapet så skånsomt som mulig.

Klagog syt håper at guttene i Barten tar med seg banneret med : "Ekte lidelse har et navn", og ønsker ellers alle god bedring!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home