Monday, August 15, 2005

Herlig

Dette er jo bare herlig dere! Brann fortsetter der de slapp, og alle hjerter gleder seg. Det vil si alle bunnlagene sine hjerter gleder seg. Det er faktisk Brann som har hovedrollen i nedrykksstriden. Hver gang et bunnlag møter Brann forandres tabellen i og med at bunnlaget alltid tar 3 poeng.

Cupen
I og med at sesongen allerede var ødelagt etter hjemmetapet mot VIF snakkes det nå om at cupen blir redningen. Det blir det absolutt ikke. Om Brann, mot formodning, vinner cupgull igjen har sesongen fremdeles vært langt under pari. Egentlig håper jeg at Brann ryker ut om 6 Med dette vil Brann nok en gang gjøre feil. Med et evt. cupgull i lommen vil evalueringen etter årets sesong bli tatt lett på. Brann vil tenke, som mange i BBB : "Jaja, vi vant cupen og kom på 8. plass i serien. Sesongen har da ikke vært så ille da...".

Ikke bedre
Denne sesongen har vist at Brann slettes ikke har blitt bedre i det hele tatt. Mjelde har hele tiden sagt at det er ikke mot lag som f.eks VIF og RBK gullet/medaljene ryker, men mot bunnlagene. Dette skulle rettes på i år....Vi ser jo hvordan det har gått.

Hva skjer på treningene?
Etter den meget svake høsten har Mjelde bedt de kritiske røstene om å komme på trening for å se hva de driver på med. Det hadde vært interessant. Hva Brann gjør på trening har tydeligvis ikke noe som helst relevans med hva som skjer under en kamp....Så, Mjelde, hva gjør dere på treningene? Vær så snill og informer meg!

Stein på stein opp i anus på Mjelde!!!!!!!!

PS! Gleder meg til oppgjøret Brann - RBK i 2006 som skal spilles i Adeccoligaen.

1 Comments:

At 12:53 pm, Anonymous Anonymous said...

Stein på stein;) opp i anus på mjelde;)

stakkars kar, det kan ikke være godt;)


..snuble..

 

Post a Comment

<< Home