Monday, August 15, 2005

Klovner i kamp

Det er alltid like interessant å åpne avisene etter serierunde. Ikke overaskende mener Brann at det er kun hardt arbeid som kan få de ut av dette. Det de egentlig sier er at de faktisk ikke har peiling på hvordan de skal bli bedre.

Ekstern hjelp? Nei takk
Derfor er det trist å registere at Bjørn Dahl sier til NRK P1 at det er uaktuelt å hente inn ekstern hjelp. På en annen side gir dette Mons Ivar Mjelde et enda større ansvar. Det er nå, når han opplever motgang for første gang som Branntrener, at Mjelde bør vise at Brann valgte rett når han ble plukket ut til å være.

Nedrykkstrid er interessant
Som alle nå har forstått havner Brann i ingenmanssland. For å sette det litt på spissen hadde det faktisk vært litt mer interessant om Brann hadde vært i nedrykksstriden. Hvem som kommer på 7 og 8. plass interesserer ingen. Dermed blir de resterende kampene helt uten betydning. Brann kommer ikke til å rykke ned, og heller ikke ta medaljer eller den viktige 4. plassen. Det var i år Brann skulle ta gull. Den sjansen har Brann totalt spolert, og er sammen med RBK årets skuffelse. Faen i helvete!!

Til glede for alle leserne tar nå klagogsyt seg 2-3 dagers ferie....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home