Tuesday, August 23, 2005

Just another normal day

Det er tirsdag, og det er kun tre dager igjen til helgen. Mye Brannstoff i avisene i dag, og klagogsyt kommer her med en liten oppsumering.

Mjelde
BT kan i dag bringe nyheten om at bjellesauen fra Haus ikke vil trekke seg så lenge han er under kontrakt med Brann. Om vi skal tro BT har både spillerne og ledelsen tillit til Mjelde. Mon tro om ikke begge grupperingene har blitt smittet av fjortissene som står midt på Umbrotribunen. Stikkordene her er virkelighetsfjernt og overoptimistisk. Selv klagogsyt ser at dette er en dårlig kombinasjon. Da går det gjerne galt. Dette er nok endel av Brann sin snedige plan for å få Brann ned i 1. div. Mjelde har nemlig ikke gjort noe med Brann sine svakheter. Ikke sett eller ikke villet gjøre noe med de siste åra. Eller om han også har evner og makt til å gjøre noe med det. Klagogsyt tror akkurat det kommer an på hvordan resten av Brann evner å samarbeide og ta kritikk på alvor.

Tommy Øren
Ikke mye å si!! Men det er herlig at Brann skal investere penger i nok et skadevrak. Forøvrig forteller gode kilder oss at Øren er en aldri så liten alkis. Han er visstnok observert nesten hver helg sånn passe drita full utenfor "Meieriet". Dermed er oddsen rimelig lav for at Øren evt. blir en gjenganger på sjøboden eller ovenpå...Øren selv sier til Bg at han vil til Brann. Merkelig. Tommy velger dermed å gå til et lag med lavere ambisjoner og ressurser enn Sogndal. Dersom han ender opp i Brann er en kort og trist karriere over.

Fredrikstad
Om 6 dager er det klart for Raymond Kvisvik sitt comeback på Brann Stadion, men da i feil drakt. Grunnet Brann sine elendige resultater er ikke interessen for kampen overveldende. I går var det fremdeles 7600 billetter igjen, noe som betyr at det er solgt under 10.000. Dermed skal vel Brann prise seg lykkelig over om det kommer såvidt over 12.000. Klagogsyt kommer selvsagt på dagstur til Bergen kun for den kampen, og alle hjerter gleder seg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home