Sunday, August 28, 2005

Lazing on a sunday afternoon

Det er søndag, og Brann spiller ikke før i morgen. Likevel er klagogsyt klar med nye betraktninger om ditt og ikke minst datt rundt skandaleklubben.

Fokus
På fredag kunne Dagbladet bringe oss et 2-siders intervju med Raymond Kvisvik. Det mest interessante var hva han kunne fortelle oss fra årene i Bergen. Siden Mjelde overtok som trener i SKB har han messet om stein på stein, bautasteiner, bjellesauer, fokus, eat and sleep (til våre to skotske spillere) og voodoo. Jeg har alltid trodd at dette var ting han bare sa til journalistene som dumme svar til de enda mer stupide spørsmålene. Men neida!! Om vi skal tro på faren til Adam bruker Mjelde det samme svadadritet i garderoben. - Er det et ord jeg er drittlei, så er det ordet "fokus". Det hørte jeg 5-10 ganger daglig de siste åra i Bergen", sa Kvisvik til Dagbladet.

Billettpriser
Etter fredagens UEFA-cuptrekning venter vi i spenning på prisene til kampen mot Lokomotiv Moskva. Om de nok en gang velger å kapitalisere grovt på våres lojalitet viser de for alvor at det virkelig går rett ned med klubben. Da har de selvfølgelig ræva sportslige resultater og dermed for få inntekter, som de prøver å få dekket opp med å ha skandaløse billettpriser.

Saint Thomas
I går hadde Dagbladet et lengre intervju med musikeren og Skeidsupporteren Saint Thomas. Endel av intervjuvet handlet om Saint Thomas sitt forhold til Lyn. Dagbladet hadde dratt opp på Voldsløkka med han og gjort en viktig observasjon! Jeg siterer : "Kanskje må du fotballsupporter for å forstå nervøsiteten, smerten og den enorme gleden med å elske et fotballag". Det stemmer så jævlig bra!!! Hele den setningen er 100% korrekt! Jeg visste forresten ikke at fyren hadde en tattis av logoen til Skeid!!!! Godt å se at det fremdeles finnes noen i denne byen som ikke har konvertert til VIF bare fordi det er "flavour of the month". Klagogsyt sier "respect!", og vurderer å kjøpe den nye platen hans.

Tap
I morgen er det Brann-FFK, og takket være skader og andre ting vil Brann fremdeles bli stående med to usle poeng etter ferien. Brann starter med Mcallister, Sanne og Knudsen...Det er urettferdig! Dermed må Brann spille en hel kamp med bare 8 spillere!! Klagogsyt lander i Bergen 17:15, og flyr tilbake igjen 5 timer og 20 minutter senere...

....og ja! A-ha var konge! Av de 6-7 gangene jeg har sett de var dette den klart beste konserten!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home