Friday, August 26, 2005

Vi vant! Vi vant!

Seier. Smak på det ordet. Kjenner du igjen smaken? Nei, jeg tenkte meg det. Men Brann vant 2-o over finske Alliansi, og er dermed videre til UEFA-cupens første runde. Forrige gang Brann fikk høre fremmedordet seier i positiv forstand var 3 juli mot HamKam i Bergen. Branns første mål ble scoret av "Ludde", og i dagens BA hevder Altaværingen at han ikke husker målet. Fint at Brann investerer i spillere som er kronisk skadet, og har hjerne som en gullfisk. Kampen går definitivt ikke inn i historien som legendarisk. BT kunne på gårsdagens live-oppdatering melde at høydepunktet var at de spilte Beach Boys i pausen. Det er akkurat når slike ting skjer at man stopper opp og lurer på hvorfor du orker dette....Mål nr 2 var det Charlie Miller som sto for. I øyeblikket er han liten, feit og søt. Om han derimot ikke vil skrive under på en ny kontrakt er han bare liten og feit!

Lokomotiv Moskva
Brann trakk Lokomotiv Moskva, og alt vi kan si er takk og farvel til et evt. eventyr i Europa.

Tom Sanne
Stein på stein mannen har igjen fått en stein i hodet. Nå har han fått det for seg at det er kult å starte med Tom sanne sentralt på midtbanen. Skal det aldri bli slutt på galskapen??! Aldri terping på dødballer, ingen offensiv spillestil, spille uten vinger og nå altså Sanne i den rundingen midt på fotballbanen....FAEN!!!!!

Brann-FFK
Selvfølgelig ble ingen imponert over det rødtrøyene presterte i går. VIF og RBK hadde slaktet Alliansi. Brann derimot sank helt ned på Alliansi sitt nivå...Men det er jo Brann flinke på, spesielt når de møter bunnlag! Ahh!! For noen deilige holdninger og for et flott motivasjonsgrunnlag som finnes i drittklubben. Mjelde er i ekstase over Scharner sin jobb som midtstopper og lover P.S samme plass mot Fredrikstad førstkommende mandag. Det Mjelde glemmer er at Alliansi holder norsk 2. div standard! Skal jammen meg bli komisk å se Scharner bli rundlurt av Brian West. Etter gårsdagens kamp har det naturligvis ikke vært et rush etter å sikre seg adgangstegn til kampen mot Kvisvik & co. Om vi ser bort fra oss sesongkortinnehavere har Brann kun solgt drøye 1000 billetter.

I morgen skal klagogsyt på A-ha konsert i Frognerparken, dermed kommer neste oppdaering først om 2 dager, altså søndag.....God helg og alt det der!

1 Comments:

At 10:40 am, Anonymous Sjakalen said...

Det er vel bare å innse at klag go syt gikk på en mine når det gjelder Paul Scharners rolle i midtforsvaret.

 

Post a Comment

<< Home