Friday, September 02, 2005

No news is good news

Overskriften sier det meste. P.g.a landslagskamper er det stille og rolig i Brannleiren, og alle hjerter gleder seg. Dermed slipper vi overskrifter om enda flere skader, og om Mjelde som har funnet ut at det er en lur tanke å ha en spillestil.

E-cup minner
Brann skal snart ut i e-cup mot Lokomotiv Moskva, og klagogsyt husker fremdeles sin debut i e-cupen. Det var trenerår nr 2 for Teitur og LSK vant daværende 1. divisjon. Året vil dog mest bli husket for Berlinmurens fall. Året vi skal frem til er selvsagt 1989. Noen måneder før muren falt møtte Brann det italienske laget Sampdoria på Brann Stadion. På den tiden var Sampdoria et storlag med legender som Vialli, Manchini, Lombardo etc. I dagene før storkampen begynte ryktene om et utsolgt stadion å svirre. På selve kampdagen var ryktet at det bare var 50 ståplassbilletter igjen. De fleste rykter pleier å være usanne, og det var dette også. Tilskuertallet ble til slutt på 16.000. Kapasiteten på Brann Stadion i 1989 var på rundt 23-24.000. Klagogsyt satt på rad 1 på Felt-G. På den tiden bugnet det heller ikke av sitteplasser på stadion. Kapasiteten var på ca 5500, og disse var naturligvis fylt opp. Brann tapte kun 0-2, 0g var absolutt på linje med de Italienske stjernene. I returkampen i vant Sampdoria 1-0 etter at Drici greide det kunststykket å lage selvmål. Som en kuriositet kan det nevnes at RBK tapte 1-5 i Genova året etter....

Norge
I morgen er det landskamp mot Slovenia, og Martin Andresen har heldigvis utelukket seg selv. Beklagevis er det store sjanser for at å se han i den norske drakten på Ullevaal førstkommende onsdag. Til BT sier Martin Andresen at fotballspillere bare bør trene med ball. Dette må få Teitur til å vri seg i smerte. Som kjent hadde han en slags fetish for å sende de overbetalte drittungene rundt på en aldri så liten diabolsk runde rundt Tveitevannet. Landslagskapteinen mener at spillerne bør ta kondisjons- og styrkeøktene på egen hånd. Beklagevis overvurderer Martin Andresen mange her. Fotballspillere flest vil ikke trene, men de vil bare ha det gøyt...Ikke sant Daniel Bråthen?

Klagogsyt tar seg dermed en velfortjent pause til søndag, og ønsker alle en god helg!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home