Thursday, September 01, 2005

Haben Sie viele geld?

Klagogsyt er på nett litt senere enn vanlig, og forsinkelsen skyldes svinene i Handelsbanken! Vel, service og kundebehandling kan de i alle fall...

Kundebehandling
Kundehandling og service er noen også noen av stikkordene i min bransje. Det burde det også være i Brann. Hos oss får trofaste kunder rabatterte priser på noen konferanser. Brann gjør det stikk motsatte. De belønner sine trofaste kunder med å skru prisene opp på uinteressante e-cupkamper. Det siste er at Brann vil ha hele 250,- for å se Brann bli grisebanket av Lokomotiv Moskva. I disse valgkamptider messer AP om valgfrihet, og klagogsyt benytter seg av den, og velger å være i Oslo p.g.a mangel på tid og økonomi.

Norwegian
Flyselskapet Norwegian har i dag gått i gang med sin høstkampanje hvor du kan sikre deg billetter til 300,- pr. vei fra forskjellige destinasjoner. Klagogsyt var selvfølgelig på nett allerede 00.01.00 i natt, og sikret seg flybillett hjem til Bergen 4 nov med retur 6 nov. Det er nemlig cupfinalehelgen, og siden Brann er slått ut, så kommer det ikke på tale å bli igjen i Oslo!

Norge
Ellers er media-Norge mest opptatt av de to forestående landskampene. Klagogsyt skal på Norge-Skottland, lover å brøle til Martin Andresen at han bør hvile for å være klar til krigskampen mot LSK. Etter en gamle Martins brant ned er ikke turene til Lillestrøm det samme lenger Gamle Martins var kanskje Norges beste fotballpub. Nye Martins er derimot kjedelig og og traust skue.

...akkurat som klagogsyt!

2 Comments:

At 5:50 pm, Anonymous Anonymous said...

Det er da vitterlig de borgerlige som er opptatt av valgfrihet. De rød-grønne vil ha valgfrihet - så lenge alle velger det de vil...

 
At 4:08 pm, Blogger DUŠKA ALŽBĚTA said...

Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.

 

Post a Comment

<< Home