Tuesday, September 06, 2005

Ops, I did it again

Frode Skjevlan heter mannen som overtok jobben som fysio i Brann etter Rune Enehaug. Skjevlan har flere ganger vist manglende kunnskap, noe som har ført til at flere spillere går til Rune Enehaug selv om han er ute av Brannleiren. Hos Enehaug vet de at de får den riktige diagnosen, og at de rette grepene blir tatt. Om de velger å høre på Skjevlan spiller de bingo med helsen sin.

Feil på feil
Mest mediaoppmerksomhet har Skjevlan fått tidligere p.g.a han er mannen som delvis har skyld i landslagskaptein Martin Andresens lange skadeavbrekk. Nå ruller nye feilgrep opp, og sist ut er Trond Fredrik Ludvigsen. Det er sterkt beklagelig at det medisinske apparatet rundt Bran tydeligvis vaser rundt i ørsken akkurat som deres kollegaer i saftbygden, Sogndal. At flere spillere bruker Enehaug på fast basis burde være signal nok om at det medisinske apparatet rundt Brann ikke holder den standarden som bør kunne forlanges. Dermed er det både naturlig og fornuftig at det kommer forandringer etter sesongslutt.

Norge
I morgen er det landskamp mot Skottland, og det er Martin Andresen som skal lede vikingene til seier. Klagogsyt håper heller at hjernen til landslagskapteinen leder han til benken. Men i og med at Åge Hareide er en av favorittrenerne til Andresen (han hadde Hareide som trener på u-landslaget også), skal det mye til før han sier "nei" til Åge. Bra for Norge, men jævla dumt for Brann!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home